Sveiki, šiandien namie gaminau ne aš, ir iškilo namiškiam klausimas - kokią druską dėti :)? Nes pas mane druskos - visa lentyna - paprasta akmens druska, jūros druska, Himalajų druska, Svanų druska, Adygėjos druska, dribsnių druska... Kai pati gaminu kažkaip intuityviai atsirenku kur ką dėti - košėms, salotoms naudoju Adygėjos druską, kartas Himalajų. Bulvėms, kiaušinienei naudoju Svanų druską, kartais ir kepsneliams. Sriuboms naudoju akmens, jūros arba Himalajų druską. Marinuoju lašišą - jūros arba Himalajų. Kepu kepsnius - ant iškepusių barstau dribsnių druską. Man ir dėl skonio ir dėl sveikatos atrodo geriau naudoti įvairias. Kokią druską naudojate Jūs?
diuka
2
2025-07-02 01:55:49
Rossita
8
Metai praleisti Klube
1
Diskusijų kūrimo lyderis (-ė)
3
Aktyviausias (-ia) diskusijų dalyvis (-ė)
1
BIODERMA produktų mylėtojas (-a)
1
Ištikimiausias (-ia) BIODERMA vartotojas (-a)
2
Smalsiausias (-a) ekspertų užklausėjas (-a)
Aš naudoju tik paprastą. Bet dabar planuoju įsigyti himalajų.
Rossita
2
2025-07-11 05:52:23
lina222
4
Metai praleisti Klube
3
Aktyviausias (-ia) diskusijų dalyvis (-ė)
3
NAOS Lojalumo Klubo įkvėpėjas (-a)
1
Ištikimiausias (-ia) BIODERMA vartotojas (-a)
Jau kokie 4 m. naudoju tik himalajų druską, turiu smulkios ir rupios- malūnėlyje. Baltos druskos visai nebeperku.
lina222
2
2025-07-10 22:55:14
linapa
7
Metai praleisti Klube
1
Diskusijų kūrimo lyderis (-ė)
3
Aktyviausias (-ia) diskusijų dalyvis (-ė)
1
BIODERMA produktų mylėtojas (-a)
į maistą naudoju paprastą, tik papuošimui naudoju su visokias skoniais ir spalvom
linapa
3
2025-07-10 15:06:33
S
Sunshine & air
7
Metai praleisti Klube
2
Aktyviausias (-ia) diskusijų dalyvis (-ė)
1
BIODERMA produktų mylėtojas (-a)
Naudoju arba Himalajų arba bet kuri Jūros druska
Sunshine & air
2
2025-07-10 14:40:44
Lliudmila
6
Metai praleisti Klube
2
Diskusijų kūrimo lyderis (-ė)
3
Aktyviausias (-ia) diskusijų dalyvis (-ė)
3
NAOS Lojalumo Klubo įkvėpėjas (-a)
Namuose naudoju himalajų druską, o darbe - baltą druską.
Lliudmila
1
2025-07-10 14:35:30
JusJus
7
Metai praleisti Klube
1
Aktyviausias (-ia) diskusijų dalyvis (-ė)
1
BIODERMA produktų mylėtojas (-a)
Turiu keliu rusiu, tai ivairias naudoju, paprasta tiesiog verdant makaronus ar kose naudoju.
JusJus
2
2025-07-10 13:40:41
vartotoja
8
Metai praleisti Klube
1
Diskusijų kūrimo lyderis (-ė)
3
Aktyviausias (-ia) diskusijų dalyvis (-ė)
1
Smalsiausias (-a) ekspertų užklausėjas (-a)
Naudoju paprastą druską.
vartotoja
1
2025-07-06 09:22:37
larietata
8
Metai praleisti Klube
3
Diskusijų kūrimo lyderis (-ė)
3
Aktyviausias (-ia) diskusijų dalyvis (-ė)
2
BIODERMA produktų mylėtojas (-a)
1
Ištikimiausias (-ia) BIODERMA vartotojas (-a)
1
Ištikimiausias (-ia) ESTHEDERM vartotojas (-a)
Paprastą. Druskos, kaip ir cukraus, naudojam mažai, tai per daug nesigilinu 🙂
larietata
3
2025-07-06 09:07:20
B
Bela
5
Metai praleisti Klube
3
Aktyviausias (-ia) diskusijų dalyvis (-ė)
1
BIODERMA produktų mylėtojas (-a)
Paprastą druską, paskaičiau apie himalajų neiko yen mandriau nėra
Bela
3
2025-07-05 12:20:56
Svetik'as
4
Metai praleisti Klube
1
Diskusijų kūrimo lyderis (-ė)
3
Aktyviausias (-ia) diskusijų dalyvis (-ė)
1
BIODERMA produktų mylėtojas (-a)
Naudoju paprasta druska :)
Svetik'as
2
2025-07-05 12:10:59
Nori dalyvauti „Druska - kokią naudojate? Paprastą ar ypatingesnę?“ diskusijoje? Prisijunk prie NAOS Lojalumo Klubo ir pasidalink savo mintimis su kitais nariais!
Druska - kokią naudojate? Paprastą ar ypatingesnę?
Sveiki, šiandien namie gaminau ne aš, ir iškilo namiškiam klausimas - kokią druską dėti :)? Nes pas mane druskos - visa lentyna - paprasta akmens druska, jūros druska, Himalajų druska, Svanų druska, Adygėjos druska, dribsnių druska... Kai pati gaminu kažkaip intuityviai atsirenku kur ką dėti - košėms, salotoms naudoju Adygėjos druską, kartas Himalajų. Bulvėms, kiaušinienei naudoju Svanų druską, kartais ir kepsneliams. Sriuboms naudoju akmens, jūros arba Himalajų druską. Marinuoju lašišą - jūros arba Himalajų. Kepu kepsnius - ant iškepusių barstau dribsnių druską. Man ir dėl skonio ir dėl sveikatos atrodo geriau naudoti įvairias. Kokią druską naudojate Jūs?
Aš naudoju tik paprastą. Bet dabar planuoju įsigyti himalajų.
Jau kokie 4 m. naudoju tik himalajų druską, turiu smulkios ir rupios- malūnėlyje. Baltos druskos visai nebeperku.
į maistą naudoju paprastą, tik papuošimui naudoju su visokias skoniais ir spalvom
Naudoju arba Himalajų arba bet kuri Jūros druska
Namuose naudoju himalajų druską, o darbe - baltą druską.
Turiu keliu rusiu, tai ivairias naudoju, paprasta tiesiog verdant makaronus ar kose naudoju.
Naudoju paprastą druską.
Paprastą. Druskos, kaip ir cukraus, naudojam mažai, tai per daug nesigilinu 🙂
Paprastą druską, paskaičiau apie himalajų neiko yen mandriau nėra
Naudoju paprasta druska :)