Kadangi dariausi užsakymą dabar mėsytės,tai kilo mintis ir diskusijai! Kaip dažnai į savo racioną įtraukiate egzotinę mėsą? O gal visiškai jos nevalgote?
justemur
3
2025-02-23 09:15:24
jautru
1
Aktyviausias (-ia) mėnesio narys (-ė)
5
Metai praleisti Klube
3
Diskusijų kūrimo lyderis (-ė)
3
Aktyviausias (-ia) diskusijų dalyvis (-ė)
3
NAOS Lojalumo Klubo įkvėpėjas (-a)
3
BIODERMA produktų mylėtojas (-a)
3
ESTHEDERM produktų mylėtojas (-a)
2
Ištikimiausias (-ia) BIODERMA vartotojas (-a)
2
Ištikimiausias (-ia) ESTHEDERM vartotojas (-a)
1
Smalsiausias (-a) ekspertų užklausėjas (-a)
Kelionėse teko ragauti stručių, krokodilo, gyvačių mėsos, bet valgyti dažnai nenorėčiau.
jautru
3
2025-03-02 17:51:52
Karolina999
Su darbu ėjom degustacines vakarienės, ir valgem tartarus, liepė atspėti kokia tai mėsa, kai pasakė kas tai per gyvūnas, pusę kolektyvo liko pakraupe 😆 tame tarpe ir aš, tai buvo arkliena
Karolina999
1
2025-02-25 15:53:13
Lina2255
3
Metai praleisti Klube
1
Diskusijų kūrimo lyderis (-ė)
2
Aktyviausias (-ia) diskusijų dalyvis (-ė)
1
BIODERMA produktų mylėtojas (-a)
Žvėriena, gal ji ir nelabai egzotinė, valgom gana dažnai, kadangi brolis medžiotojas.
Lina2255
2
2025-02-25 14:59:52
Linutez
1
Metai praleisti Klube
3
Aktyviausias (-ia) diskusijų dalyvis (-ė)
1
BIODERMA produktų mylėtojas (-a)
1
ESTHEDERM produktų mylėtojas (-a)
Esu ragavusi krokodilienos, labai patiko. Šernienai sakau neee. Elnienos dešrytės visai nieko. 😃Antiena labai panašu į vištiena pasirodė. Kenguriena būna pirkti Lidl, bet man tai nepatiko.
Linutez
2
2025-02-25 14:34:28
Laumius
1
Metai praleisti Klube
3
Aktyviausias (-ia) diskusijų dalyvis (-ė)
Nieko nenustebinsiu: varlė ir sraigės.
Laumius
1
2025-02-24 19:56:37
Nija Pa
7
Metai praleisti Klube
1
Diskusijų kūrimo lyderis (-ė)
3
Aktyviausias (-ia) diskusijų dalyvis (-ė)
1
BIODERMA produktų mylėtojas (-a)
1
ESTHEDERM produktų mylėtojas (-a)
1
Ištikimiausias (-ia) ESTHEDERM vartotojas (-a)
Nevalgau, kiek ragavau, nepatiko ir išvis mėsos man pakanka pietums du kart savaitėje....
Nija Pa
2
2025-02-24 17:15:50
Aurelijaaa
6
Metai praleisti Klube
2
Aktyviausias (-ia) diskusijų dalyvis (-ė)
Neįtraukiu į savo racioną jokios egzotiškos mėsos
Aurelijaaa
1
2025-02-24 12:08:50
sogno
6
Metai praleisti Klube
3
Diskusijų kūrimo lyderis (-ė)
3
Aktyviausias (-ia) diskusijų dalyvis (-ė)
1
BIODERMA produktų mylėtojas (-a)
1
Ištikimiausias (-ia) BIODERMA vartotojas (-a)
1
Smalsiausias (-a) ekspertų užklausėjas (-a)
Ir aš 🙂
sogno
2
2025-02-25 14:51:18
Tasha
8
Metai praleisti Klube
2
Diskusijų kūrimo lyderis (-ė)
3
Aktyviausias (-ia) diskusijų dalyvis (-ė)
1
BIODERMA produktų mylėtojas (-a)
1
ESTHEDERM produktų mylėtojas (-a)
1
Ištikimiausias (-ia) ESTHEDERM vartotojas (-a)
Paskutiniu metu (po Ciop Ciop gaminimo) pamegau antienos krutinele. Darau daznai, visa kita egzootine mesa tik per sventes, restorane ar jei kas i svecius pakviecia. Bet labiausiai vis gi patinka jautiena ir vistiena, antiena.
Tasha
3
2025-02-24 11:40:43
irmap
8
Metai praleisti Klube
3
Aktyviausias (-ia) diskusijų dalyvis (-ė)
1
BIODERMA produktų mylėtojas (-a)
1
Ištikimiausias (-ia) BIODERMA vartotojas (-a)
1
Ištikimiausias (-ia) ESTHEDERM vartotojas (-a)
Ne itin senai kaip tik valgėm kengūros ir sručio mėsos, skanu, bet nežinau kuri net skanesnė. Gal vis tik stručio. Banginio mėsą ragavau vytintą (lauktuvės iš Norvegijos), žvėrieną gal dažniau valgiau, bet vat varlių kojų nesinori :) Šiaip man gerai mažai mėsos ir vištiena arba anties krūtinėlė. Įprastai 😁
irmap
3
2025-02-24 11:17:53
justemur
2
Metai praleisti Klube
3
Diskusijų kūrimo lyderis (-ė)
3
Aktyviausias (-ia) diskusijų dalyvis (-ė)
3
BIODERMA produktų mylėtojas (-a)
3
ESTHEDERM produktų mylėtojas (-a)
2
Ištikimiausias (-ia) BIODERMA vartotojas (-a)
1
Ištikimiausias (-ia) ESTHEDERM vartotojas (-a)
Varlės labai vištieną primena. Jei ne vaizdas tai dar tikrai daug kas ir neatskirtų🤣
justemur
3
2025-02-24 11:30:43
irmap
8
Metai praleisti Klube
3
Aktyviausias (-ia) diskusijų dalyvis (-ė)
1
BIODERMA produktų mylėtojas (-a)
1
Ištikimiausias (-ia) BIODERMA vartotojas (-a)
1
Ištikimiausias (-ia) ESTHEDERM vartotojas (-a)
Vat dėl to vaizdo vis dar niekaip savęs nenugaliu :)
irmap
3
2025-02-24 12:21:45
justemur
2
Metai praleisti Klube
3
Diskusijų kūrimo lyderis (-ė)
3
Aktyviausias (-ia) diskusijų dalyvis (-ė)
3
BIODERMA produktų mylėtojas (-a)
3
ESTHEDERM produktų mylėtojas (-a)
2
Ištikimiausias (-ia) BIODERMA vartotojas (-a)
1
Ištikimiausias (-ia) ESTHEDERM vartotojas (-a)
Aš kai kažkurią vasarą gaminau,tai valgė net žmonės,kurie paniškai varlių (gyvų) bijo🤣🤣🤣
justemur
3
2025-02-24 12:43:26
lauryytia
7
Metai praleisti Klube
1
Diskusijų kūrimo lyderis (-ė)
3
Aktyviausias (-ia) diskusijų dalyvis (-ė)
1
BIODERMA produktų mylėtojas (-a)
1
Ištikimiausias (-ia) BIODERMA vartotojas (-a)
1
Ištikimiausias (-ia) ESTHEDERM vartotojas (-a)
1
Smalsiausias (-a) ekspertų užklausėjas (-a)
Kaip suprantu daug visokių egzotinių patiekalų pati gaminat. Iš kur receptus gaunat? Internete ar pati sugalvojat? 😊
lauryytia
3
2025-02-24 13:36:33
justemur
2
Metai praleisti Klube
3
Diskusijų kūrimo lyderis (-ė)
3
Aktyviausias (-ia) diskusijų dalyvis (-ė)
3
BIODERMA produktų mylėtojas (-a)
3
ESTHEDERM produktų mylėtojas (-a)
2
Ištikimiausias (-ia) BIODERMA vartotojas (-a)
1
Ištikimiausias (-ia) ESTHEDERM vartotojas (-a)
Realiai 80/90% pati. Aišku jei kažkas naujo tai pasiskaitau/pasitariu , bet šiaip labai improvizuot mėgstu. Nes tarkim tikrai nemažai patiekalų yra kur deda kuminą, petražoles, cinamoną ir t.t o aš jų tiesiog negaliu pakęst, tai nėra tikslo tada ir gamint pagal kažkokį receptą,nes viską iš esmės reiks keisti 🤣
Aišku dar ir įvairūs kursai/degustacijos naudos duoda, nes kaip pvz labai daug metų tiek žuvį,tiek mėsą marinuodavau ir tarp to marinavimo visada būdavo vienokios ar kitokios druskos,o net negalima druskos dėti pasirodo🤦 bet gyveni ir mokais 🤣
justemur
3
2025-02-24 13:45:45
lauryytia
7
Metai praleisti Klube
1
Diskusijų kūrimo lyderis (-ė)
3
Aktyviausias (-ia) diskusijų dalyvis (-ė)
1
BIODERMA produktų mylėtojas (-a)
1
Ištikimiausias (-ia) BIODERMA vartotojas (-a)
1
Ištikimiausias (-ia) ESTHEDERM vartotojas (-a)
1
Smalsiausias (-a) ekspertų užklausėjas (-a)
Net pavydu, kad taip mokat 😊 aš dažniausiai žiūriu receptus, aišku paimrovizuoju, nes būna produktų neturiu 😄 arba iš dviejų receptų savo pasidarau 😄 bet va su egzotine mėsa šiek tiek bijočiau improvizuoti 😄😄
lauryytia
3
2025-02-24 13:49:41
justemur
2
Metai praleisti Klube
3
Diskusijų kūrimo lyderis (-ė)
3
Aktyviausias (-ia) diskusijų dalyvis (-ė)
3
BIODERMA produktų mylėtojas (-a)
3
ESTHEDERM produktų mylėtojas (-a)
2
Ištikimiausias (-ia) BIODERMA vartotojas (-a)
1
Ištikimiausias (-ia) ESTHEDERM vartotojas (-a)
Aš ko tikrai labai bijojau,tai kai reikėjo gamint Japonijos Wagyu 🤦 kai realiai ~300g kaina apie 150€ tai ir rankos ir kojos dreba.. (tada kažkaip nežinojau kad Australijos wagyu ar dar kiti yra gerokai pigesni ir sutilpę būtume bent į 50€) aišku marmuringumai skiriasi, bet gal nebūtų buvę taip baisu 🤦🤣 pamenu vyras tada sakė 'gal tau širdies lašų atnešt'' ? 😳🤣
justemur
3
2025-02-24 14:09:07
lauryytia
7
Metai praleisti Klube
1
Diskusijų kūrimo lyderis (-ė)
3
Aktyviausias (-ia) diskusijų dalyvis (-ė)
1
BIODERMA produktų mylėtojas (-a)
1
Ištikimiausias (-ia) BIODERMA vartotojas (-a)
1
Ištikimiausias (-ia) ESTHEDERM vartotojas (-a)
1
Smalsiausias (-a) ekspertų užklausėjas (-a)
Uoj geras 😄 bet jūs drąsi 😊 ir kaip pavyko tąkart pagaminti? 😊
lauryytia
3
2025-02-25 14:16:46
justemur
2
Metai praleisti Klube
3
Diskusijų kūrimo lyderis (-ė)
3
Aktyviausias (-ia) diskusijų dalyvis (-ė)
3
BIODERMA produktų mylėtojas (-a)
3
ESTHEDERM produktų mylėtojas (-a)
2
Ištikimiausias (-ia) BIODERMA vartotojas (-a)
1
Ištikimiausias (-ia) ESTHEDERM vartotojas (-a)
Viskas baigėsi gerai, net geriau negu galvojau😄 bet streso buvo🤣
justemur
3
2025-02-25 14:30:29
lauryytia
7
Metai praleisti Klube
1
Diskusijų kūrimo lyderis (-ė)
3
Aktyviausias (-ia) diskusijų dalyvis (-ė)
1
BIODERMA produktų mylėtojas (-a)
1
Ištikimiausias (-ia) BIODERMA vartotojas (-a)
1
Ištikimiausias (-ia) ESTHEDERM vartotojas (-a)
1
Smalsiausias (-a) ekspertų užklausėjas (-a)
Antrą kartą bus drąsiau gaminti 😄
lauryytia
3
2025-02-25 14:38:11
Mamacita
1
Metai praleisti Klube
3
Diskusijų kūrimo lyderis (-ė)
3
Aktyviausias (-ia) diskusijų dalyvis (-ė)
1
Ištikimiausias (-ia) BIODERMA vartotojas (-a)
1
Smalsiausias (-a) ekspertų užklausėjas (-a)
Nieko labai egzotiško, varlių kojelės ir pan. nieko nenustebinsi.
Mamacita
2
2025-02-24 10:34:10
Nori dalyvauti „Egzotinė mėsa“ diskusijoje? Prisijunk prie NAOS Lojalumo Klubo ir pasidalink savo mintimis su kitais nariais!
Egzotinė mėsa
Kadangi dariausi užsakymą dabar mėsytės,tai kilo mintis ir diskusijai! Kaip dažnai į savo racioną įtraukiate egzotinę mėsą? O gal visiškai jos nevalgote?
Kelionėse teko ragauti stručių, krokodilo, gyvačių mėsos, bet valgyti dažnai nenorėčiau.
Su darbu ėjom degustacines vakarienės, ir valgem tartarus, liepė atspėti kokia tai mėsa, kai pasakė kas tai per gyvūnas, pusę kolektyvo liko pakraupe 😆 tame tarpe ir aš, tai buvo arkliena
Žvėriena, gal ji ir nelabai egzotinė, valgom gana dažnai, kadangi brolis medžiotojas.
Esu ragavusi krokodilienos, labai patiko. Šernienai sakau neee. Elnienos dešrytės visai nieko. 😃Antiena labai panašu į vištiena pasirodė. Kenguriena būna pirkti Lidl, bet man tai nepatiko.
Nieko nenustebinsiu: varlė ir sraigės.
Nevalgau, kiek ragavau, nepatiko ir išvis mėsos man pakanka pietums du kart savaitėje....
Neįtraukiu į savo racioną jokios egzotiškos mėsos
Ir aš 🙂
Paskutiniu metu (po Ciop Ciop gaminimo) pamegau antienos krutinele. Darau daznai, visa kita egzootine mesa tik per sventes, restorane ar jei kas i svecius pakviecia. Bet labiausiai vis gi patinka jautiena ir vistiena, antiena.
Ne itin senai kaip tik valgėm kengūros ir sručio mėsos, skanu, bet nežinau kuri net skanesnė. Gal vis tik stručio. Banginio mėsą ragavau vytintą (lauktuvės iš Norvegijos), žvėrieną gal dažniau valgiau, bet vat varlių kojų nesinori :) Šiaip man gerai mažai mėsos ir vištiena arba anties krūtinėlė. Įprastai 😁
Varlės labai vištieną primena. Jei ne vaizdas tai dar tikrai daug kas ir neatskirtų🤣
Vat dėl to vaizdo vis dar niekaip savęs nenugaliu :)
Aš kai kažkurią vasarą gaminau,tai valgė net žmonės,kurie paniškai varlių (gyvų) bijo🤣🤣🤣
Kaip suprantu daug visokių egzotinių patiekalų pati gaminat. Iš kur receptus gaunat? Internete ar pati sugalvojat? 😊
Realiai 80/90% pati. Aišku jei kažkas naujo tai pasiskaitau/pasitariu , bet šiaip labai improvizuot mėgstu. Nes tarkim tikrai nemažai patiekalų yra kur deda kuminą, petražoles, cinamoną ir t.t o aš jų tiesiog negaliu pakęst, tai nėra tikslo tada ir gamint pagal kažkokį receptą,nes viską iš esmės reiks keisti 🤣 Aišku dar ir įvairūs kursai/degustacijos naudos duoda, nes kaip pvz labai daug metų tiek žuvį,tiek mėsą marinuodavau ir tarp to marinavimo visada būdavo vienokios ar kitokios druskos,o net negalima druskos dėti pasirodo🤦 bet gyveni ir mokais 🤣
Net pavydu, kad taip mokat 😊 aš dažniausiai žiūriu receptus, aišku paimrovizuoju, nes būna produktų neturiu 😄 arba iš dviejų receptų savo pasidarau 😄 bet va su egzotine mėsa šiek tiek bijočiau improvizuoti 😄😄
Aš ko tikrai labai bijojau,tai kai reikėjo gamint Japonijos Wagyu 🤦 kai realiai ~300g kaina apie 150€ tai ir rankos ir kojos dreba.. (tada kažkaip nežinojau kad Australijos wagyu ar dar kiti yra gerokai pigesni ir sutilpę būtume bent į 50€) aišku marmuringumai skiriasi, bet gal nebūtų buvę taip baisu 🤦🤣 pamenu vyras tada sakė 'gal tau širdies lašų atnešt'' ? 😳🤣
Uoj geras 😄 bet jūs drąsi 😊 ir kaip pavyko tąkart pagaminti? 😊
Viskas baigėsi gerai, net geriau negu galvojau😄 bet streso buvo🤣
Antrą kartą bus drąsiau gaminti 😄
Nieko labai egzotiško, varlių kojelės ir pan. nieko nenustebinsi.